onsdag 18 januari 2012

Stackars Maja

Det ringde på dörren i kväll. När jag öppnade stod min yngsta syster med sin hund Maja i famnen. Bakom stod mamma och båda var ledsna. Maja hade jagat en katt förut idag och då gick korsbandet på vänster bakben av. Maja har ingen försäkring och en operation kommer att gå på ca 18 000 kr. Ev kan hon klara sig nåt år utan att ha ont men troligtvis måste hon tas bort. Inte kul! 


Maja är en 9-årig jack russeltik som inte tycker om vår Frasse. Hon har blivit attackerad av andra hundar flera gånger så nu anfaller hon direkt. Frasse vill jätte gärna hälsa och busa, men Maja har hela tiden morrat och visat tänderna. Maja har en "lillebror", Lexus som är en papilion. Han och Frasse kommer jätte bra överens och kan busa rejält. Frasse kommer att sakna Maja om bara Lexus är hos mormor och morfar när vi kommer dit nästa gång.

Nu har alla utom en chili grott och kommit upp 2 - 3 cm. Ska göra i ordning en plats i vårt pannrum där jag ska ställa akvariet. Det är lite svalare där dygnet runt. Hoppas att det ska växa lite saktare om det är svalare.


Ser på bilderna att chilisarna nog är 3 - 4 cm långa... Måste snabbt fixa ett hörn till dem i pannrummet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar