torsdag 19 januari 2012

Busy kväll!

Från det jag kom hem har det varit och är full rulle ;-)
Från jobbet, handla mat, promenad med Frasse, laga mat, några minuter vila, mata Frasse, packa träningsväskan, ta med Christine till sats och träna, hem och ta kvällspromenaden med Frasse medan Christine gör kvällsfika. Fikat ska intas tillsammans med Gillmore girls på TV! Måste få tid att hänga en tvätt och tömma diskmaskinen också!
Micke åkte till Skodagala i Stockholm i morse och Peter är hos en kompis, så jag och Christine kan göra som vi vill i kväll :-)

Idag har jag pratat med personal på djursjukhuset ang Maja. Cissi ville att jag skulle ringa eftersom hon inte kom ihåg eller fattade allt som sas i går.

Om Cissi sköter Majas rehab ordentligt och ger henne smärtstillande/inflammationshämmande kan hon klara sig ett bra tag till, men Maja får inte gå upp i vikt!  Då blir det för tung belastning på det friska benet! Sa till Cissi att hon får börja redan nu med att ge Maja mindre mat. Hon kommer ju inte att göra över med så mycket fortsättningsvis. Föreslog att hon kunde ha rehabsimning med Maja hemma i mammas och pappas badkar ;-)
En person från djursjukhusets rehabavdelning skulle ringa till veckan för ett uppföljningssamtal.

Cissi har varit till doktorn med sig själv idag också. Hon ska göra ytterligare en ansiktsoperation för att rätta till det sista efter olyckan.

NU MOT SATS!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar